HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

Biztos, ami biztos, támogatás:)

2010.02.03. 07:44 FHajni

Szeretném felhívni ismét figyelmeteket arra a 2 dologra, amellyel úgy tudjátok egyesületünket támogatni, hogy pénzetekbe nem kerül, sőt....!!!!
 
1. Csatolmányban megtaláljátok az 1 %-os adóvisszatérítés formanyomtatványát egyesületünk adataival! Igaz ez a támogatási forma csak augusztusra realizálódik az apeh lassúsága miatt, de használjuk ki, ha már végre jogosultak lettünk! A csatolmány publikus, bárki felé terjeszthetitek, akit érdekel egyesületünk jövője (jelenleg 79 gyermek és 35 felnőtt sportol az Octopus színeiben!)
 
2. A www.ocdc.hu honlapunk kezdőlapjának az alján a piros színnel kiemelt online biztosításkötésre kattintva egy bankkártya segítségével egyszerűen kb. 2 perc alatt utazásbiztosítást tudtok kötni - 15 % árengedménnyel, tehát sokkal olcsóbb és egyszerűbb, mint befáradni az irodába. Sí, búvár is egyéb sportbiztosítás is köthető, én is folymatosan ezt használom. Havonta  egyszer elszámolást készít a biztosító és ha van jutalék, akkor azt vissautalja egyesületünknek, melyből tovább tudunk fejlődni.
 
Kérlek Titeket, ha utaztok próbáljátok ki a biztosításkötés eme kényelmes, praktikus és mellesleg támogatást juttató formáját.
 
Sportbaráti Üdvözlettel és Köszönettel: Pásztor Attila

--
Octopus Búvár-és Vizisport Egyesület      
Pásztor Attila, elnök                                     
2112 Veresegyház, Erkel Ferenc u.10/F.    
Tel.:+36/30-925-5287                                  
Mail: octopusbvse@gmail.com                     
Web: www.veresivizilabda.blog.hu               
         www.ocdc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr511724585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása