HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

A "GYőzelem napján" elér eredmény, és mit szól ehhez Komjádi Béla?

2010.05.09. 23:19 FHajni

Kedves Mindenki!


98-as csapatunk , miután a Vasas B csapata (GÖD) tisztesen helytállt, és részt vett a Pásztor tours félmaratoni gyalogtúráján kiváló játékot mutatva 13-10-es győzelmet  produkált a Mór ellen, de miután egy  fő fehérvári légiósuk 7 gólt dobott, így sajnos az évkönyvek a 13-17 es eredményt jegyeznek fel ,nem a mi javunkra!


A játékosaink vízilabdát játszottak!!!!! Fegyelmezetten betartottak mindent, amit a parton megbeszéltünk!!!
Én minden játékossal elégedett vagyok!
Körülbelül 8-9 gólt kaptunk úgy , hogy a megúszó!!!!! játékosunknak nem adtunk pontos passzt így az ellenfélnek lett módja gólt lőni!
Ezt a mélyvízes labdás edzések hiányának tudom be, de higgyjétek el nekem a gól olyan mint a pofon a jobb "adni" mint kapni:)
Nem utoljára idézem Komjádi Bélát!
1. Élj sportszerûen.
 2. Minden mérkõzést vegyél komolyan.
 3. A vízipóló társasjáték, ne akarj egyénileg játszani, gondolj a társaidra is.
 4. Ne legyél góléhes. Nem nehéz a labdát góllá értékesíteni, ha azt részedre más dolgozta ki.
 5. Ne vitatkozzál sem a bíróval, sem a társaiddal, sem az ellenfél játékosaival. Mert ha a bíróval vitatkozol: az kiállít, ha társaiddal veszekszel: az egyenetlenséget okoz, ha pedig az ellenféllel veszekszel: amíg te beszélsz, az alatt õ gólt dob.
 6. Ne hidd, hogy te vagy a világ legjobb játékosa.
 7. Minél jobban tudsz játszani, annál többet tanulhatsz még.
 8. Ne becsüld le az ellenfelet: mert saját magad becsülöd le azáltal.
9. Gyõzelem után ne bizakodj el, vereség után ne essél kétségbe, mert az elsõt elõbb-utóbb vereség, az utóbbit pedig gyõzelem fogja követni.
10. Ne felejtsd el, hogy ellenfeleid nem ellenségek, hanem sporttársaid, akiknek ugyanaz a szenvedélyük, mint neked. T. i., hogy õk is szeretnek vízipólózni.


Külön köszönet a "segédedzői karnak" aki a hátamtól fél méterre segítették a szakmai munkát, hiszen azt is meglátták ami akár meg is történhetett volna a vízben.


Végül, de elsősorban játékosaink, AKIK miatt írtam az értékelést!
A gólokat a megszokás kedvéért jegyzem a játékosok neve mögé!




    Jankovich Balázs 3
Szabó Tamás
Garai Flórián
Sebján Dávid 1
Deák Bence
Plesz Márk
Fejes Marcell 1
Darázs  Dani (György)
Izracska Bence
Kozma Dénes
Nagy Norbert 5
Pocsai Ákos 2
Nickl Brigitta
Szabó Bence 1
Széchényi Martin




Külön köszönet, Mihály Zsófinak, Krivánszky Sacinak és Sebján Máténak akik 10 órán át folyamatosan elláták az időmérő, jegyzőkönyvezető feladatoakt , és egyúttal Versenybírók is voltak!!!!


MERT KELL EGY CSAPAT!!!!!!!


--
Üdvözlettel: Dobos József
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr911987194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása