HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

Első gyalogtúránk a Hűvösvölgybe! (Octopus BVSE- Sporttúra Szakosztály)

2011.05.04. 11:11 FHajni

Egyesületünk hivatalosan is bejegyzett sporttúra szakosztályának az első idei gyalogtúrája a kéktúra sorozat legrövidebb szakasza lesz, a Hűvösvölgy- Rozália téglagyár (Bécsi út) útvonal, mely 14,2 km és a legkiépítettebb a kéktúra szakaszai között, szintideje 3 óra 45 perc.
 
A túra időpontja: 2011.05.14. szombat
A túra költsége 1.500.-Ft/fő, egyesületi tagoknak 1000.-Ft/fő.
Indulás és utazás módja, költsége a jelentkezők létszámától függően vagy saját autóval történik majd.
 
A Kéktúra 27 szakaszból áll és 1128 km összesen, a túra szakaszai a hivatalos Kéktúra igazolófüzetbe pecsételéssel érvényesíthetőek, az összes szakasz teljesítése után kérhető a kéktúra jelvény a szövetségtől. A füzet kb. 900.-Ft-ba kerül, beszerezhető az alábbi helyen: http://www.kektura.click.hu/keret.cgi?/OKT/11_hu_general_info.htm, illetve igényelhető egyesületünknél is, de az igazolófüzet nem kötelező a túrára, csak lehetőség.
 
Egyesületünk a teljes kéktúrát kb. 2 év alatt szeretné teljesíteni, időnként szakasz ismétlésekkel, hogy senki ne maradjon le, ha egy adott túraidőpontban nem ér éppen rá.  A teljesítésnek nincsen időkorlátja, bármikor elkezdhető, befejezhető.
 
Sporttúra szakosztályunk célja a kéktúra teljesítésével az, hogy gyermekeink, csapattagjaink  és családjaik jobban megismerjék Magyarország szépségeit, illetve erősítsük mindenkiben a környezettudatos életmód fontosságát.
 
A első szakasz részletei, várható látnivalói: http://www.kektura.click.hu/keret.cgi?/OKT/szovegek/magyar2/17_tura.html

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr672876620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása