HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

Első nap az acsai uszodában

2009.01.21. 09:10 FHajni

Mint a TAnú c. filmben Bástya elvtárs: kibéreltük az acsai uszodát, és 2009. január 18-án csak a mi gyerekeinké volt. Igaz, voltak vagy 22-en:), de így legalább kitűnően érezték magukat.

KÉpriportunkban látható, hogy milyen nyüzsgéssel és igazi játékkal vették birtokukba a szabványos méretű, meleg vízü acsai tanuszodát,

 

és hogy az addig kint várakozó szülők (hét veresi család jött el)

 

hogyan próbáltak szintén pólózni, a befagyott acsai patak vizében:)

 

Persze nem mindegyik család volt ilyen kalandvágyó:)

Csak a mienk:)

Pásztor Attila szerint májustól már itt lesznek a vizilabda edzések, Kemény Dénes fogja megnyitni,és a -szintén ak épen látható- kinti medence is használható lesz ..

Ottjártunkkor a mínusz 4 fokban a víz temperált, olvadt volt,de k orábban jeges halmazállapotban is látták:)

Jó lesz majd ezeket a képeket nézegetni a kánikulában:)

Várjuk a hozzászólásokat!

üdv. Hajni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr61892636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása