HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

Búvárok,ha beöltöznek:)

2009.02.11. 01:07 FHajni

Búvár-farsang

 

Az Octopus Búvár-és Vizisport Egyesület és az Underwater Holiday búváriskola idén először, hagyományteremtő szándékkal, 2009. február 21-én 18 órától megrendezi az Acsai Búvár-farsangot.

 

Várunk minden vízimádót, kicsit és nagyot, fiatalt és öreget, alacsonyt és magasat, vékonyat és dundit, lányt és fiút, nőt és férfit és ezek kombinációját!

 

A program:

18 óra érkezés, jelmez felöltése

19 óra jelmez bírálat, eredményhirdetés: ajándékosztás

 

Közben megizzasztunk a szaunában, majd lehűtünk a kinti 3-4 fokos vízben és megúsztatnunk a medencében.

 

A költségek:

Uszodai belépő (1100Ft/fő) és természetbeli hozzájárulás a közös-büfé étel-ital választékához! Egyesület tagjainkanak ingyenes az uszibelépő.

 

Kérlek, előzetesen jelezd február 18-ig részvételi szándékodat:

Pásztor Attila octopusbvse@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr65936092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása