HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

vizilabda-sapkák, vizisapka-labdák:)

2009.02.11. 01:04 FHajni

 

sziasztok,
Attilí hírei másnak is jól hangzanak:)ó hírem is van:
 
 Tehát helyzetjelentés 2009. február 10-én.
 
1.. Megvettük a gyerekeknek a legjobb minőségű(turbo) verseny vizilabdasapkákat (34 db), amit hétvégén felavatunk.
                       2. Az újpesti utánpótlás szakosztálytól sikerült még szereznem 11 db vizilabdát.
                       3.Szeretettel meghívunk mindenkit az Erdőkertesi Octopus bulira most szombaton 11 óra 30-tól, aki tud  kérem jöjjön és segítsen a szemétszedési és takarítási akciónkban, mert ez jelentősen emelheti egyesületünk pozitív megítélését:
 
MInt azt a Kistérség újság januári számában is olvashattátok:
 

2009. Február 14.-én szombaton az Octopus Búvár-és Vizisport Egyesület Bázistaván az Erdőkertesi bányatóban hidegvizes évadnyitó, tótakarítással egybekötött merülést szervez, ahová búvárt és érdeklődőt egyaránt várnak. A tó nem szokott befagyni, tehát nem számít jég alá merülésnek, aki bírja a hideget az nedves ruhában is merülhet, beöltözéshez egy melegedőhely szolgál.

A beugró a búvárok számára létszámtól függően max. pár száz forint lesz, ami a közösen megfőzendő „lilahagymászsíroskenyírteaforraltbor" –hoz szükséges. Aki csak fürdőnadrágban merül az mentesül a belépő megfizetésétől!

Látnivalók a „jégveremben": 5 m mélyen autóroncs( 50 éves csajka, előterében a decemberben felállított karácsonyfával), pisztrángok, édesvízi halak, esetleg a tó szörnye: a harcsakapitány.

Látótávolság a tóban 5 m mélyen 3-4 m, 10 m mélyen 1-3 m időjárástól függően. A tó maximális vízmélysége még felderítetlen, elmondások szerint 16-20 m között mozog.
Igény esetén technikai merülések bemutatójára is sor kerülhet submatix újralélegző felszereléssel.

 

A tó pontos címe: Pákász Horgásztó, Erdőkertes, Tó u.1. (Versegyház mellett található Erdőkertes, Budapesttől kb.40 percnyire).

 

A pontos program:10 órától zsíroskenyérfőzés, 11 órától beöltözés, készülődés, déli 12-kor merülés, kb. fél 1-kor nagyotmondás a parton.

 

A tóról és környékéről fotók és élő webkamerás képek a www.webhorgaszat.hu honlapon találhatók!


Érdeklődés és jelentkezés: Pásztor Attila Tel.: +36/30-925-5287 Email: octopusbvse@gmail.co

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr39936089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása