HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

Vízilabdás műsort indít a radiocafé

2009.03.07. 20:34 FHajni

http://www.mediainfo.hu/hirek/article.php?id=13617

 
Vízilabdás műsort indít a radiocafé
2009-03-06 10:55 [Forrás:Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ötödik negyed címmel hallható a műsor március 7-től.

Új, szombatonként jelentkező sportmagazint indít 2009. március 7-én a radiocafé. Az Ötödik negyed címmel jelentkező program a vízilabdával foglalkozik, és azt a Vodafone támogatja. Ez beleilleszkedik a mobilszolgáltató nemrégiben bejelentett, a sportágra vonatkozó támogatói stratégiájába.


Varga Dániel és Kemény Dénes


Az Ötödik negyed a szakértőket és a sportrajongókat is megcélozza. Műsorvezető-szerkesztője Jókuti András, aki a játékosok mellett a sportág nagy öregjeivel, játékvezetőkkel és a csapatok mellett dolgozó stábtagokkal beszélget. A műsorban a hírek, érdekességek között helyet kap az utánpótlás témája is. Az első adásban Varga Dániel, a válogatott egyik kulcsjátékosa készít interjút Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal.


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr65988066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása