HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

DUNA KUPA 2009-Versenykiírás az 1997-ben és később születettek részére

2009.03.13. 07:46 FHajni

A verseny célja:

A DUNA KUPA egyesületek közötti spontán kezdeményezés alapján létrejövő amatőr versenysorozat, melynek célja, az egyesületek korosztályos csapatainak versenyeztetése, játékosállományuk minél teljesebb körű szerepeltetése, játéklehetőség biztosítása olyan játékosok számára is, akik egyébként nem játszanának hivatalos bajnoki mérkőzéseken. Kifejezett cél, hogy olyan klubok is szerepelhessenek versenysorozaton, akik helyzetükből adódóan nem tudnak résztvenni szövetségi bajnokságban.Résztvevő csapatok:

A versenyen részt vehet minden olyan csapat, amely része valamely sportklub vízilabda szakosztályának, a versenykiírásban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el és betartja, leadta csapatonkénti nevezési lapját a Szervező Bizottságnak, továbbá vállalja a közös teherviselésből reá eső részt. Szervező Bizottság:

A Szervező Bizottság elnöke:             HORVÁTH ÁKOS (GÖD)

                                    elérhetősége:     mobil: 06-20-9 616 515, 

mail: polopedia [kukac] invitel.hu

Lebonyolítás, zsüri: A versenyek lebonyolítása tavaszi idénnyel bajnoki rendszerben történik. Minden résztvevő csapat után saját klubja köteles egy-egy teljes forduló megrendezéséreaz idényben.

Pálya és labdaméret, korcsoportok: A mérkőzéseket lehetőleg 25m-es pályán kell megrendezni, lehetőleg szabvány méretű (300x90 cm-es) kapukkal. Az egy csapatban egy fordulóra nevezhető játékosok maximális száma 15 fő, a forduló végéig minden játékosnak kötelezően ugyanazon számú sapkában kell szerepelnie.

A korcsoport: 1997-ben, vagy később születettek, labdaméret: 3-as. E korcsoportban szerepeltethető 1996-ös születésű játékos is, azonban egy csapatban egyszerre legfeljebb kettő túlkoros lehet a pályán, poszttól függetlenül. Ha minden résztvevő csapat hozzájárul, úgy legfeljebb egy 1995-es születésű is lehet az egyik túlkoros játékos.Külön kitétel, hogy csak olyan túlkoros szerepeltethető, aki az adott évadban semmilyen más versenysorozatban nem szerepel. A játékosok születési évét minden esetben jelölni kell a mérkőzések jegyzőkönyveinek beírásakor.

Játékidő:

Játékidő minden mérkőzésen 4x7 perc.

A versenykiírás rövidített változatát közöltük itt. A teljes anyag elkérhető a blog-on, vagy a megadott címen.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr10999433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása