HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

Évadnyitó merülés az erdőkertesi tóban

2009.01.16. 08:33 FHajni

2009. Február 14.-én szombaton az Octopus Búvár-és Vizisport Egyesület Bázistaván az Erdőkertesi bányatóban hidegvizes évadnyitó, tótakarítással egybekötött merülést szervez, ahová búvárt és érdeklődőt egyaránt várnak. A tó nem szokott befagyni, tehát nem számít jég alá merülésnek, aki bírja a hideget az nedves ruhában is merülhet, beöltözéshez egy melegedőhely szolgál.

A beugró a búvárok számára létszámtól függően max. pár száz forint lesz, ami a közösen megfőzendő „lilahagymászsíroskenyírteaforraltbor” –hoz szükséges. Aki csak fürdőnadrágban merül az mentesül a belépő megfizetésétől!

Látnivalók a „jégveremben”: 5 m mélyen autóroncs( 50 éves csajka, előterében a decemberben felállított karácsonyfával), pisztrángok, édesvízi halak, esetleg a tó szörnye: a harcsakapitány.

Látótávolság a tóban 5 m mélyen 3-4 m, 10 m mélyen 1-3 m időjárástól függően. A tó maximális vízmélysége még felderítetlen, elmondások szerint 16-20 m között mozog.
Igény esetén technikai merülések bemutatójára is sor kerülhet submatix újralélegző felszereléssel.

 

A tó pontos címe: Pákász Horgásztó, Erdőkertes, Tó u.1. (Versegyház mellett található Erdőkertes, Budapesttől kb.40 percnyire).

 

A pontos program:10 órától zsíroskenyérfőzés, 11 órától beöltözés, készülődés, déli 12-kor merülés, kb. fél 1-kor nagyotmondás a parton.

 

A tóról és környékéről fotók és élő webkamerás képek a www.webhorgaszat.hu honlapon találhatók!


Érdeklődés és jelentkezés: Pásztor Attila Tel.: +36/30-925-5287 Email: octopusbvse@gmail.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr28881186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása