HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

A kertesi tó kincsei- szenzációs felvételek!!

2009.04.03. 10:06 FHajni

 

Csak itt, csak Önöknek, egyedülálló, lélegzetelállító fotók, a víz alól!
 
 Octopus Exkluzív!!
 
(ha Octopus, csak exkluzív lehet, úgy vettem észre, unalmas híreket még nem küldtek Polipék:)))
a szerk., FH
szóval:
Március 28-án, szombaton ismét merültünk az Erdőkertesi tóban!
Dobó Zoltán barátunk fotózott a tó mélyén, köszönjük neki!
A tó már 5.1 fokos, rohamosan melegszik, hamarosan fürdőnadrágban merülünk!!!
Ismét találkoztunk kecsege barátunkkal, már teljesen megszokta jelenlétünket a mélyben, elneveztük (meglepő módon) Octopus-nak.

 

 

Pásztor Attila

elnök

Octopus BVSE:)

A fotókon: autóroncs, csillekerék, tíz méteres mélységben lévő kacsatojás, Csajka kocsironcs (több évtizedes lehet!!), a pisztrángoknak ajándékokott karácsonyfa (több hónapos lehet:)), Kecsege úr és barátja, Búvár barátunk:), és egy hátborzongató női csizma, aminek tulajdonosát szerencsére nem találták meg a bátor búvárok..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr361043437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása