HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

Hat hónap, hat fokos víz, hathatós segítség-avagy hogyan ünnepli szülinapját egy uszoda:)?

2009.04.03. 09:54 FHajni

Szombaton megünnepeltük az acsai uszoda féléves születésnapját vízi vetélkedőkkel, búvárkodással és főzéssel!
Köszönjük Kemény Dénes Úrnak a felajánlott húst a "pörihez", nagyon finomra sikeredett!
Amíg a főzés tartott, addig a 6 fokos külső medencét megtisztítottuk a lerakódott algától és belehullott levelektől, hogy a közelgő nemzetközi kupára szép legyen, köszönöm a segítséget Gyimóthi Zsolti búvártársamnak a munkában, a képeket csatoltam.
A pogármester Úr és Kedves felesége, valamint az uszoda munkatársai is sokat segített a főzésnél, részben nekik is köszönhetjük a finom étket!
Végül, de nem utolsósorban Köszönöm társegyesületünk az Underwater Holiday Búváriskola segítségét a vetélkedők lebonyolításában!
Octopus Búvár-és Vizisport Egyesület    
Pásztor Attila, elnök

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr181043422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása