HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

XI. Búvárfotós Országos Bajnokság - fotópályázat

2010.12.17. 12:06 FHajni

 Búvárfotós Országos Bajnokság, immár a tizenegyedik. Minden infót megtalálsz itt.



Pályázati felhívás

A Magyar Búvár Szakszövetség és a Tengeri Só Alapítvány, a Fotoklikk.hu fotográfiai portál, valamint a búvársporthoz kapcsolódó más szervezetek és média szereplők támogatásával, megrendezi a 2011-évi Búvárfotós Országos Bajnokságot, a következő kategóriákban:

A: Nagy látószögű felvételek
B: Hal felvételek
C: Makro felvételek
D: Mérsékelt vagy hideg égövi felvételek
E: Kompakt géppel készült makro felvételek
F: Kompakt géppel készült nagy látószögű felvételek

A versenyen bármely magyar búvárfotós részt vehet, ha 2011. január 1 és február 1 között a verseny hivatalos honlapján (www.buvarfotosob.hu) bejelentkezik, elfogadja a pályázati feltételeket és feltölti a képeit.

A versenyben a nevezők természetes, vagy mesterséges nyílt vízben készített felvételekkel vehetnek részt, medencében, vagy akváriumban készítettekkel nem. A felvételeket etikus módon, az élővilág károsítása, vagy durva megzavarása nélkül kell készíteni. Bármilyen rendszerű (analóg, vagy digitális) fényképezőgép használható, kivéve az "E" és "F" kategóriát, de a képeket egységesen digitális fájl formájában, a részletes feltételekben meghatározott módon kell korrigálni és feltölteni a honlapra.

A rendezők a kategóriák 1-3 helyezettjeit éremmel és oklevéllel, az összetett győztest serleggel és egy egyhetes egyiptomi hajós szafarival díjazzák. A legmagasabb pontszámot elért kép "A verseny legjobb felvétele - Best of Show" címet nyeri el, amelyet ugyancsak serleggel és tárgyjutalommal díjaznak. További tárgyjutalmak, különdíjak tárgyalás alatt.

A pályázati képek online zsűrizését a Fotoklikk fotográfiai portálon lehet követni február 2. és 3. hetében. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjkiosztóra 2011. március 2-án 18 órától a Tengeri Só keretében az Óbudai Egyetem 1081 Budapest Népszínház utca 8. alatti termében kerül sor.

Támogatók:www.redseaboats.hu, www.galathea.hu, www.cmas.hu, www.buvar.hu, www.andrews.hu, www.ant.hu, www.calypso.hu
Médiatámogatók: Búvárinfó, divecenter.hu búvárportál, fotoklikk.hu fotográfiai portál, Submarine Búvármagazin

Letölthető dokumentumok:
Pályázati kiírás PDF formátumban
gyakori kérdések PDF formátumban

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr332521618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása