HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

Izgalmas és egészséges finomságok a Praxis Házban- akár ünnepekre is?

2010.12.09. 09:46 FHajni

Vizilabdások és családjaik számára remek lehetőség a Misszió mögötti Praxis-házban nyílt büfé kínálatából választani. Miről is van szó?
 
Kedves Vendégünk/reménybeli vendégünk!
 
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Praxis Házat nem csak az orvosunk vagy a gyógyszertár kedvéért érdemes látogatnunk. Arra kaptunk felkérést, hogy különbözzünk a szokványos büféktől (fóliás szendvicsek, hozott édességek, stb.).
Az eredmény: kreatív saját termékek, a szokványos büfék árain (pl. saláták Timi zsemlécskével: 390.-, sülthúsos és grill szendvicsek: 390.-, hidegen tálalt szendvicsek: 350.-, croissant, változatos töltött péksütemények: 250.-)
A Praxis Pressoban a héten (csak ízelítő):
-pikáns harcsafalatok friss salátaágyon;
-svédgomba;
-cézár saláta;
-görög fetás saláta;
Minden salátához Timi apró kenyérkéi.
-olasz grill szendvics (kenyérlepényben, sonkás-sajtos-oregánós, bazsalikomos, salsa rosával)
-kenyérlángos, baconnel, sonkával, sajttal;
-bajor szendvics (párolt sav. káposzta, szafaládé, sült hagyma, mustár, jól átsütve szendvicsben);
-pénteken croissant nap (nutellás, sajtos)
Továbbra is: minden péksüteményt Timi készít, a sülthúsokat mi sütjük, a szószokat mi készítjük, a friss saláták olivaolajjal készülnek...
 
Timi kenyerei, péksüteményei megtekinthetők és rendelhetők: www.awekerle.hu
Új: Nyáron szorgosan elkészített lekvárjaink, pestoink, nektárjaink, marinált zöldségeink, stb. kis kiszerelésben kaphatók ajándéknak vagy saját örömödre. Átlagos ár: 500.-
(NO állagjavító! NO színezék!)
 
A világ leghosszabb szlogenje álljon itt:
Veresegyház jobb sorsra érdemes lakói (nem tartozik ide mindenki!) megérdemelnek egy helyet, ahol hétköznap gyorsan intézik el egyik létfenntartó szükségletüket, és ráadásul még élvezik is, mert nem követ helyeznek a gyomrukba, hogy estig valahogy kibírják.
 
Szeretettel és üdvözlettel;
Timi és Balázs
 
Kubik Tímea és Wekerle Balázs
2112  Veresegyház, Találkozók u. 9.
06-20-2009931
www.awekerle.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr892503828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása