HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

Fel lesz ruházva a vizilabdacsapat..

2009.02.16. 09:37 FHajni

Pásztor Attilától kaptuk a minap a híreket:
Jó híreink:1.Megvan a horvát edzőtábor időpontja: augusztus 4-13.(részletek kidolgozás alatt).
               2.Megegyeztem a 19 fős busz tulajával: 400.-Ft/gyermek/alkalomért vállal Veresegyház-Acsa-Veresegyház fuvart hétvégenként(ha igényeljük, akkor ez 1600,-Ft plusz költséget jelent gyermekenként havonta, viszont nem kell a szülőknek fuvarozni a gyerekeket). Amúgy ha versenyre vagy edzőtáborba utazunk, akkor 130.-Ft+áfa/km a díja a busznak, ami szerintem elég korrekt ajánlat.
               3.Március 21-22.-én gyermekkupa lesz Békéscsabán, ahova elmehetnénk, hogy a gyermekek ismerkedjenek a meccsek hangulatával.
               4.Pár napon belül lesznek sportolói adatlapok, amire a sportorvos tud pecsétet nyomni.
               5.Várnék javaslatokat a jótékonysági sportbálunk időpontjára, helyszínére és lebonyolítására.
              
               6.Nagyon jó árakat kaptam vizilabdás fürdőruhák-gatyák és köpenyekre, a fürdőruhákból van is nálam pár darab ,hogy a méreteket meg tudjuk állapítani. Ez a cég 30 db feletti mennyiségnél ingyen ellátja logóval a felszereléseinket. Embléma ügyben is várom ötleteiket, amit látni szeretnétek a gyerekek felszerelésén.
               7.Már nálam vannak a vizilabdasapkáink, hétvégén már abban játszanak a gyerekek.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr45945951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása