HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

ÉLőben szurkolhatunk Attilának- vizilabda OB II-meccs március 14-én

2009.03.13. 08:14 FHajni

 

Mint tudjátok vasárnap, március 15-én  a veresi uszoda zárva lesz, ezért szombaton,14-én délután  a veresi gyerekeknek lesz egy kötelező szakmai program a Margitszigeten, ahol a békéscsabai OB II-es csapatommal 2 meccset játszunk, 16.45-től a Pápával és 18 órától a Gyöngyössel, szeretném ha a saját meccseik előtt éreznék a versenyek hangulatát és tanulnák a szabályokat!
Az acsaiaknak a szombati edzés meg lesz tartva, ezért nekik ez nem kötelező, de hasznos lenne. Csak az utazást kell a szülőknek megoldani, a parkolásról és a szurkolói belépőkről én gondoskodok. A Margitszigeten az Árpád híd felől van egy fizető parkoló, ott a gyerek vizilabda bérlet felmutatásával 14.30-tól 20.00-ig ingyen lesz a parkolás, onnan 20 perc sétával vagy busszal lehet átjutni a sziget túloldalára a Hajós Alfréd usziba,ahol ugyancsak a bérlet felmutatásával lehet majd bejutni a fedett uszodába, ahol az OB II-es forduló lesz.
 
Pásztor Attila
Elnök
Octopus BVSE

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr41999454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása