HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

Hogyan kell vizilabdázni?

2009.03.09. 12:12 FHajni

 

Attila küldött egy linket, én megkerestem a legizgalmasabb részét, legalábbis a gyerekek számára ez nagyon érdekes és hasznos lehet. Vízilabdáztál már egérrel:)?? Most megteheted! A Népszabadság infografikusai Mikola Bence vezetésével a szövetség részéről pedig Merész András szakmai segítségével elkészítették a víziabda szabályok - közérthető - grafikus változatát. Az animációs grafika nem  elsősorban a szakemberek, inkább a szélesebb közönség számára szolgál eligazítóul a sokszor nehezen érthető írott szabályok értelmezésében. A grafikával randos nemzetkozi versenyen a New York Times és a National Geographic társaságában bronzérmes helyezést értek el.  

 

Tekintse meg a grafikát >>

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr86991121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása