HTML

Veresi vizilabda

A veresegyházi uszodában működő ifjúsági vizilabda-csapat és a szintén a Octopus Búvár-és Vízilabda Egyesületre - Octopus BVSE - által működtetett búvár-csapat működéséről, mindennapjairól, sikereiről és küzdelmeiről.

Friss topikok

  • zsofii-Acsa: Sziasztok!:) Az acsai csapatról próbáltam már képeket csinálni úszás és játék közben, de még nem n... (2009.03.19. 19:57) A veresi elsö nagypályás edzés

Linkblog

Uszodai búvárkodás- március 14-től, Acsán

2009.03.13. 08:10 FHajni

 

 A nagy érdeklődésre való tekintettel szombattól (március 14. 9-11 óra)  elindítjuk Acsán sportbúvár edzéseinket is ahova gyermeket és felnőttet egyaránt várunk.
Ennek egyenlőre alkalmi díja lesz, ami 1000.-Ft, akinek nincs bérlete, annak a jegyet kell még az uszodától megvenni és palackos merülés esetén a palackok töltését kell állni (1,-/L, egy teli palack 3000L=3000.-Ft, ami uszodai körülmények között több órára is elegendő lehet!!!).
Ezekre az edzésekre előzetes bejelentkezést kérek emailben vagy telefonon a szükséges palackok és felszerelések száma miatt!!!

--
Octopus Búvár-és Vizisport Egyesület    
Pásztor Attila, elnök
2112 Veresegyház, Erkel Ferenc u.10/F.
Tel.:+36/30-925-5287
Mail: octopusbvse [kukac ] gmail.com   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresivizilabda.blog.hu/api/trackback/id/tr24999449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása